FAQ

  1. Waar kunnen wij onze bestellingen zelf ophalen? (pick up point)

Indien je er voor koos om je bestelling zelf af te halen, neem dan zeker eerst contact op met ons om een afspraak te maken. info@hongry.be.  

Ophalen gebeurt op volgend adres:

 HÖNGRY Bunch

Schouteerpark 6, 9070 Destelbergen

  1. Wat zijn de was instructies van de kledij?

Machine was 30°C en binnenste buiten wassen en strijken. Niet strijken op de print.

  1. Waar kan ik een maattabel terugvinden?

Hier!

T-shirts & Sweaters:

maattabel sweaters

maattabel T-shirts

 

  1. Wat zijn de verzendkosten?

 Tijdens het check out process simuleren we de verzendkosten op basis van je bestelling en het verzendadres (land) en krijg je deze transparant te zien alvorens je jouw bestelling afrekent. Voor bestellingen boven de 55 euro rekenen we geen verzendkosten aan.

  1. Wat als ik een item wil retourneren?

Je kan een item retourneren binnen de 14 dagen na ontvangst van je bestelling (herroepingsrecht). Binnen deze periode kan je het artikel per post terugbezorgen of zelf afgeven op het adres vermeld in punt 1. Je hebt de mogelijkheid om het product in te ruilen of een terugbetaling te krijgen.

Contacteer ons zeker eerst via info@hongry.be om de situatie te begrijpen en samen de beste oplossing te vinden.

Belangrijk: het artikel moet in zijn originele staat aan ons terugbezorgd worden. We begrijpen dat bepaalde items gepast dienen te worden. Echter het is niet de bedoeling gedragen items terug te bezorgen. Indien er vlekken of beschadigingen zijn, originele labels niet meer bevestigd zijn kan het artikel niet vervangen of terugbetaald worden. Boeken met scheuren, plooien, gebruikssporen of vlekken kunnen niet geretourneerd worden.

Voor meer informatie, kan je indien gewenst, artikel 7 van onze algemene voorwaarden consulteren.

  1. Hoe kan ik een factuur krijgen voor mijn bestelling?

Facturen dienen aangevraagd te worden via info@hongry.be. Vergeet in je aanvraag zeker je bestelnummer, btw nummer niet te vermelden. We bezorgen je dan asap een elektronische factuur via reply mail op het email adres via dewelke de aanvraag ingediend werd.