ONTMOET DE HÖNGRY BENDE

Nacho Maïs

Ola, ik ben een maïskolf die geen middenweg kent. Ze noemen me soms ook 'El super Nacho'. Ik kan wel eens overreageren en raak snel verhit. Poffen doe ik voor het minste maar bij mij weet je altijd waar je aan toe bent. Mijn enthousiasme en spontaniteit zorgen steeds voor ploffende sfeer! Geef toe...wie houdt nu niet van popcorn?

Tilly Wortel

Hallo, mijn naam is Tilly. Ik hou van waarom vraagjes, weetjes en boekjes lezen. Met mijn bril kan ik super goed zien. Wist je dat konijnen zo hoog kunnen springen omdat ze veel wortels eten? Mij zal je niet gauw wortel zien schieten want ik weet van aanpakken!

Superkracht: Goed zien, springen en slim zijn.

De blauwe bessen

Hallo, wij zijn Blue, Barry, Digo & Bill© maar iedereen noemt ons de 'blauwe bessen'. Wij houden van koprollen, slingeren en stuntjes doen. Schrik kennen we niet en we doen altijd ons eigen ding. Samen kunnen we de hele wereld aan. We zijn bes-t cool!

Superkracht: Durven, koprollen en klimmen.

Freddie Broccoli

Yowkes! Ik ben Freddie. Ik heb groen haar dat lijkt op een bos met bomen. Ik vind het stoer om er wild mee te schudden. Gitaar spelen is het liefste wat ik doe. Wil je eens met mij komen jammen? Brock 'n roll!!

Superkracht: Wild met haar schudden, gitaar spelen en luid zingen.

Teddy Tomaat

Hallo, mijn naam is Teddy. Je herkent mij aan mijn rode wangetjes. Ik voel hard vanbuiten maar ben zacht vanbinnen. Ik ben allemansvriend en knuffels geven is wat ik het liefste doe. Wil je mijn to-maatje zijn?

Superkracht: Knuffels geven, luisteren en zorgen voor anderen.

Lola Banaan

Ola, mijn naam is Lola. Ik ben de grootste lolbroek ook al heb ik er geen aan. Gekke bekken trekken en dutjes doen zijn mijn favoriete dingen. Ik doe alles op het gemakje want morgen is er altijd een nieuwe dag. Gaan met die banaan!

Superkracht: Gekke bekken trekken, mopjes maken, dutjes doen, chill zijn.

Mimi Watermeloen

Hi hi, ik ben Mimi. Ik hou van schilderen en kleuren. Mijn lievelingsdrank is water met een rietje dat ik luid opslurp. Door al dat water drinken, ben ik lekker sappig vanbinnen. Ik ben er éen uit een meloen!

Superkracht: Kei in knutselen, waterverven en water luid opslurpen.

De erwtjes

Hoi, wij zijn Pipa, Pip, Pieter & Pixie, maar noem ons gerust de erwtjes. Wij gaan graag op avontuur en nemen onze peulschil overal mee naartoe. Van nieuwe dingen zien, horen, ruiken, voelen en proeven, gaat ons hartje sneller slaan. Wij zijn vrolijke hip-peas. Ga je dan een keertje met ons mee op avontuur?

Superkracht: Avontuurlijk en goed in samenwerken.

Robby Framboos

Mijn naam is Robby Framboos. Ik ben een pittig kereltje want bij mij zie je meteen hoe ik me voel. Wanneer ik verlegen ben, framBLOOS ik een beetje. Soms ben ik framBLIJ en dan weer super mega framBOOS. Gevoelens tonen is helemaal oké. Ben je boos? Doe zoals Framboos!

Superkracht: Gevoelens uiten en goed in vuile woorden verzinnen.

Gina Aubergine

Ik ben Gina, een stevig stuk groente en ik blink van kop tot teen! Ik ben trots op wie ik ben en daarom dans ik door het leven. Het maakt me niet uit wat anderen van me vinden, ik geniet maar zorg ook dat anderen zich ook goed voelen.

Superkrachten: Dansen, vol zelfvertrouwen en complimentjes geven.