Bij uitgeverij HÖNGRY zijn fruit en groenten de baas!

Vol fantasie en speelse humor maken we erwtjes cooler dan een dino.
Fruit en groenten zijn bij ons de helden in elk verhaal.
Benieuwd naar de avonturen van onze boze framboos, gekke banaan of rebelse broccoli? Zet je dan schrap voor onze fruitige revolutie!

"Fruit en groenten hebben alle kleuren van de regenboog, de gekste vormen en leukste namen. Ze bevatten alle ingrediënten waarom elk kind ze absoluut geweldig zou moeten vinden!"

- Bieke & Mathieu oprichters HÖNGRY

 • Tamar

  Ons dochtertje van 4 jaar vindt de fruit- en groentenboekjes van Höngry top! Heel grappige en herkenbare verhalen, ook voor de oudere broer en ouders. Haar favorietjes zijn de broccoli, de boze framboos en de dansende aubergine, maar ook de andere vriendjes zijn leuk! En binnenkort proberen we de Höngry tattoos ☺️. Aanrader!

 • Rina

  Amaai wat een knappe en leuke producten/boeken. Nooit was memory spelen zo leuk. En de boeken worden geregeld gelezen en voorgelezen. Gevoelens worden hier vaak besproken aan de hand van de personages. Steeds wordt er reikhalzend uitgekeken naar de nieuwe producten die nooit teleurstellen. Doe zo voort kanjers!

 • Kato

  Ontzettend leuke uitgeverij! Originele boekjes waarin fruit en groenten de hoofdrol stelen, helemaal in de leefwereld van kinderen.

  Ik gebruik ze erg veel beroepsmatig als therapeut om rond emotionele thema's (vb. De framBOOS, de BESte) te werken - maar ook mijn eigen dochtertje (11 maand) is al gek op de kartonboekjes.

feature-item-1
Fantasievol
Via speelse verbeelding maken we fruit en groenten interessanter voor kinderen.
feature-item-2
Multi inzetbaar
Onze boeken en spelletjes zijn peer-fect voor thuis en in de klas. Gegiechel en blije snoetjes gegarandeerd.
feature-item-3
Webshop service
Gratis verzending België en Nederland vanaf 55€. Gratis fruitige inpakservice beschikbaar.
feature-item-4
5.0 * Google Reviews
Wij houden van framblije klanten en gaan voor de BES-te service.